2019-01-15 13:25:42• hírek • Szatmár.ro

Előadás az endometriózisról, a XXI. század egyik leggyakoribb nőgyógyászati betegségéről

Endometriózis a hólyagban (UH felvétel) (Foto: endo.blog.hu)
Endometriózis a hólyagban (UH felvétel) (Foto: endo.blog.hu)

"Eljött az ideje, hogy nyíltan beszéljünk a nőgyógyászati betegségekről, és felvállaljuk azokat a fizikai és lelki terheket, melyek az endometriózis kialakulásához vezethetnek" - tanácsolja az előadó, Alexandra Podina.

A nőgyógyászati problémák és betegségek nem csak egészségügyi nehézségeket okozhatnak, hanem lelki gondokat, párkapcsolati megpróbáltatásokat is. Félre kell tenni a büszkeséget és a szégyenérzetet, mert a probléma az elhallgatással nem szűnik meg. A lelki tünetek kibeszélésével, megoldásával sokszor a testi tünetek is enyhülhetnek.

 

A „Schimbare Pozitiva” Egyesület 2019. január 29-én előadást szervez ebben a témában.  Az előadó maga is endimetriózissal küzdő beteg, Alexandra Podina lesz. Az rendezvényre a G.M. Zamfirescu Művelődési Házban kerül sor délután 18:00 órai kezdettel. A szervezők arra kérik az érdeklődőket, hogy a részvételi szándékot előzetes regisztrációval jelezzék. A következő hivatkozásra kattintva érhető el a jelentkezési űrlap: Részvételi szándék jelzése

 

Jöjjön el Ön is az előadásra, mely nem orvosi, hanem lelki szempontból közelíti meg a betegséget. Találkozzon Önhöz hasonló problémákkal küzdőkkel, hiszen nincs egyedül a bajban! Együtt könnyebb továbblépni, felülkerekedni a megpróbáltatásokon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: