2015-06-30 19:02:36• hírek • Szatmar.ro

Bárki segíthet a nehéz sorsú gyerekeknek

Ötven hátrányos helyzetű gyermek számára rendez gyűjtést és szervez kirándulást a Borókagyökér Egyesület és az Együtt Egymásért civil mozgalom.

Az Együtt Egymásért Nagykároly civil mozgalom nehéz sorsú gyermekek megsegítését tűzte ki célul. Ez alkalommal a Borókagyökér Egyesülettel közösen kirándulást szerveznek ötven hátrányos helyzetű gyermek számára a Szejke-tanyára. A kirándulás keretében a gyerekek kézműves foglalkozásokon vesznek részt, úgy mint fafaragás, ékszerkészítés, ostorfonás, illetve hagyományos ételeket készítenek majd, mely egy részét haza is vihetik. Kipróbálhatnak például egy X. századi ételt és hazavihetnek egy-egy cipót, amelynek megsütésében ők maguk is részt vehetnek.

A hagyományörző tábor szervezői egy kéréssel is fordulnak mindenkihez: aki úgy érzi, étellel, ruhaneművel vagy bármi mással tudná támogatni ezeket a hátrányos helyzetű gyerekeket, a felajánlásokat dobozva csomagolva péntekig juttassák el a Borókagyökér Egyesület székhelyére. Érdeklődni lehet a 0729-677-930-ás telefonszámon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: