2019-04-02 14:11:46• hírek • Bede Emőke

Elő a fürdőruhákkal! Szombaton ismét éjszakai fürdőzésre vár az Aquastar

Odakint már javában tombol a tavasz, a kellemes napsütés energiával tölti fel az ébredező természetet és az embereket egyaránt. Ha szeretnéd meggyorsítani ezt a regenerációs folyamatot, akkor mutatunk egy olyan programot, mely garantáltan elfeledteti veled a tél minden búját-baját.

Az előszezonban utoljára, április 6-án ismét megnyitja kapuit az éjszakai fürdőzés szerelmesei számára az Aquastar Élmény- és Gyógyfürdő. Az éjjeli csobbanás ezúttal is 22 órakor kezdődik, s a résztvevőknek nem kevesebb mint négy órájuk lesz a kikapcsolódásra, felüdülésre.


Egy belépőjegy változatlanul 28 lej, ami természetesen magába foglalja az összes fedett élménymedence, a termálvizes medencék és a szaunák használatát is, illetve nem marad el az éjszakai fürdőzések egyik legkedveltebb mozzanata, a szaunaszeánsz sem. A régió legnagyobb finn szaunájában a kinti mínuszok ellenére ismét forró lesz a hangulat: a szaunamester most is gondoskodik arról, hogy az izzadáson keresztüli méregtelenítés hatásos legyen és mindenki újjászületve, egészségesebben hagyja el a szaunát. Jegyezd be tehát a naptáradba: szombat, 22 óra, Aquastar!

 
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: