2007-12-04 15:30:22• hírek • Szatmar.ro

200 nyúl New York utcáin

sonyfotokHogyan készült a Sony Bravia legutóbbi látványos reklámja?

sony3A pattogó labdák és a robbanó festékek után a legutóbbi BRAVIA LCD TV reklámjában több száz ragyogó színű "Play-Doh" nyuszi népesíti be a képernyőt.

A díjnyertes BRAVIA-trilógia New York-ban készített harmadik reklámjának címe ‘Play-Doh’. Ez a reklám a pattogó labdák és a robbanó festékek nyomdokain kelti életre a ‘colour like no other’ kampányt.

 Több mint 200 nyulat hoztak létre a Play-Doh-hoz hasonló modellező agyagból a 10 cm-estől egészen az óriási 10 méteresig. 40 rajzfilmes töltött három hetet a 60 másodperces reklám 100 000 állóképéhez szükséges modellek megalkotásával.
sony2
Egy 17,5 négyzetméteres lila hullám, 150 színes kocka mellett a kép teljessé tételéhez egy hatalmas bálna úszik végig Manhattan nyüzsgő utcáin. A Play-Doh ugyanazt a ‘claymation’ technikát alkalmazza, mint a Csibefutam és a Wallace és Gromit animációs filmek. A Frank Budgen rendezte reklámban több száz a Rolling Stones 1967-es She’s A Rainbow dallamára ugrabugráló nyúl látható.

A nyulak aztán találkoznak, és egy hatalmas lila hullám válik belőlük. A hullám ezután tengerré válik, és felbukkan egy bálna

sonyfoto A reklám látványos megoldásai 40 rajzfilmes munkáját igényelték, annyit, mint még soha ezelőtt. Megközelítőleg 2,5 tonna modellező agyagot használtak fel, és minden egyes felvételt hat kamera rögzített.

„Technikailag ez volt a legnehezebb dolog, amit valaha is csináltam” - mondta a reklám rendezője, Frank Budgen. „Ez egy elképzelhetetlenül nehezen kézben tartható helyzet. A bámészkodó New York-i embereket nem lehetett befolyásolni, minden valóságos körülmények között történt.”
farka - amely végül a valaha látott legnagyobb vörös nyúllá változik.
{youtube}yqhaF02Aob8{/youtube}

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: