2014-01-30 13:33:34• hírek • Kocsis Zoltán

Elmaradt a kardiológia és a neurológia kialakítása

Nem sikerült kialakítani a kardiológia és a neurológia osztályokat, felújították viszont a sebészetet az Avasfelsőfalui Városi Kórházban - derült ki az évértékelő mérleg bemutatásakor.

A sebészet mellett a tervek között szerepelt a mosoda felújítása és a műtő modern eszközökkel való felszerelése, ezek közül azonban csak utóbbit sikerült félig megvalósítani. Így hát az idei tervek között a már említettek mellett az ortopédia, az urológia és a szülészeti osztály teljes felújítása, a sebészet modernizálásának befejezése mellett a mosoda rehabilitálása és az orvosi felszerelések beszerzésének folytatása található.

A beszámolóból kiderül, hogy a tavaly 7564, korábban beutalt személy hagyta el a kórházat, 5.376 esetben pedig nem volt szükség beutalásra, egy nap alatt ellátták a pácienst.

Az Avasfelsőfalui Városi Kórháznak 13 osztálya, a járóbeteg-ellátónak pedig 18 osztálya van. A kórházban 244 ágy a beutalt betegek, 12 ágy az egy napos betegek, négy ágy pedig a kísérők számára áll rendelkezésre.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: