2019-01-07 06:05:59• hírek • Blikk.hu

Elmaradt a békülés: még ma is kiütné provokálóját Ganxsta Zolee

Visszatért a tett színhelyére Ganxsta Zolee, mégsem tudott békejobbot nyújtani három éve kiütött „áldozatának”!

Mint azt a Blikk megírta, a rapper 2015 decemberében eltörte az állkapcsát az év alkalmazottjának, G. Jánosnak egy kecskeméti cég karácsonyi partiján. Az esetből rendőrségi ügy lett, bár a zenész és több szemtanú állította, hogy a férfi provokálta, majd meg is támadta Zoleet – néhány hónappal később a hatóságok is úgy ítélték meg, hogy a rapper csak védekezett.
 

Zolee és János azóta sem találkozott, nem sikerült négyszemközt megbeszélniük a történteket. Idén végre lett volna lehetőségük, hogy egymás szemébe nézzenek, esetleg kezet rázzanak, hiszen a cég buliján ismét Ganxsta Zolee és a Kartel volt a fellépő, ám a nagy kibékülés elmaradt: a fiatalember nem jelent meg az újévi rendezvényen, és hiába kerestük, nem tudtuk elérni.
 

– A béke jegyében hívtuk meg Ganxstáékat, jelezve, bennünk nincs tüske a történtek miatt – mondta lapunknak Németh Attila, a cég ügyvezető igazgatója. – Az érintett kollégának dolgoznia kellett, de támogatta a meghívás ötletét. Ő viszont már szeretne kimaradni az ügyből, próbál továbblépni, szeretné elfelejteni az egészet.


A cikk folytatásáért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: