2010-11-16 15:01:10• hírek • Szatmar.ro

Elmaradt a meglepetés: érem nélkül a fiúk

A Szatmáron megrendezett U17-es ob.-t érem nélkül zárták a fiúk.

Immár feléhez érkezett a Szatmárnémetiben megrendezésre kerülő U17-es párbajtőr országos bajnokság, ami azt jelenti, hogy a fiúk versenye véget ért. A bravúr sajnos elmaradt, így a papírformának megfelelően a hazai legények érem nélkül zárták a viadalt.

A Csiszár Ferenc, Langenbacher István, Májer Csilla és Nagy Lehet által felkészített Sportklub csapata Cristian Aniculaesei, Szép Márton, Kató Zoltán és Szilágyi Péter felállásban a kilencedik, azaz utolsó helyen zárta a megmérettetést. „Három fiú is még csak 12 éves, tehát tőlük nem is volt várható több, számukra egyelőre még csak a tapasztalatszerzés lehet a cél ", értékelt Csiszár mester.



Érem nélkül maradtak a szatmári fiúk az U17-es párbajtőr ob.-n


A bajnokságban mellesleg totális volt a craiovaiak dominanciája, hisz az első két helyet a Craiovai LPS első illetve második csapata szerezte meg, megelőzve a Steauát és a Nagyváradi LPS-t.

A bajnokság szerdán és csütörtökön a lányok egyéni és csapatversenyével folytatódik. Itt már meglepetés lenne, ha elmaradna a hazai érem, hisz a Amalia Tataran, Veres Gréta, Stepper Evelin, Oana Dragusin, Bianca Oros, Sandra Pop alkotta csapat igen erős.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: