2018-05-24 08:13:43• hírek • Oszkó Viktória

Elmaradhatatlan hónap végi Hit és Gyógyítás a Németi templomban

Ismét itt a hónap vége, ismét itt az utolsó péntek, úgyhogy újabb Hit és Gyógyítás előadást tartanak a Németi református templom gyülekezeti termében. A mottó változatlan: a hívő beteg könnyebben gyógyul, a hívő orvos könnyebben gyógyít.

Május 25-én, este 18:00 órától szeretettel várják az érdeklődőket a rendezvényre, vallási, politikai és etnikai hovatartozástól függetlenül. Az esemény hit részének meghívottja ezúttal Ágoston Ferenc krasznabélteki római katolikus plébános, az orvosi rész vendégelőadója pedig dr. Tallian Katalin allergológus főorvos.


A doktornő “Tévhitek az allergiáról” címmel tart előadást. Ismerteti majd a különféle tüneteket, az azokkal kapcsolatos általános tudnivalókat, beszél majd a lehetséges megelőzési formákról és természetesen a kezelési lehetőségekről is, mindezt közvetlen, közérthető és modern stílusban.


Mindezek mellett a kötetlen beszélgetés sem marad el, amelyen részt lehet majd venni interaktív módon, közösen, de lehetőség lesz a diszkrét, személyes konzultációra is.


Az este hangulatfelelőse Kovács Árpád és a szervezők lesznek. Az esemény művészeti részeként az Aurel Popp Művészeti Líceum diákjai lépnek majd fel Mészáros Gergely és Balaskó Balázs tanárok irányításával. Vendégek lesznek még Suhart Evelin és Vajas Gréta is.


A szervezők meglepetésekkel és szeretetvendégséggel várják az érdeklődőket.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: