2013-05-24 11:54:47• hírek • Szatmár.ro

Elmarad a szombatra tervezett Caritas Jótékonysági Maraton

A kedvezőtlen időjárásra való tekintettel elmarad a szombatra tervezett "Gyalogoljunk a gyermekekért mottójú Caritas Jótékonysági Maraton - közölték a szervezők a Szatmár.ro-val. A gyaloglásra június 15-én fog sor kerülni.

Több, mint hetven személy előregisztrált már a szombatra tervezettm, már hagyományosnak számító Caritas Jótékonysági Maratonra- Ám a kedvezőtlen időjárás alaposan áthúzta a szervezők számításait, emiatt voltak kénytelenek elhalasztani az évente több száz személyt megmozgató rendezvényt.

A maratont június 15-ra halasztották, ugyanis az a következő olyan szombati nap, amely nem lesz programokkal zsúfolt. Jövő hétvégén tartják ugyanis a Szatmárnémeti Városnapot, azt követő hétvégén pedig a Családi Hétvégére fog sor kerülni.

Fazekas Csillától, a Caritas sajtóreferensétől megtudtuk, az előregisztrációk természetesen érvényesek a június 15-i eseményre, s bíznak benne, hogy azok, akik most részt vettek volna az akción, azok három hét múlva is ott lesznek a rajtvonalnál.

A Caritas Jótékonysági Maraton június 15-én is a már meghirdetett új útvonallal várja a résztvevőket: indulás a város régi központjából a Libertatii térről, a Caritas székháza elől, a körforgalom megkerülése után az új központon keresztül a menet megközelíti a Szamos töltést és a strand irányába, Udvari felé haladva éri el a célt Kakszentmártonban a Szamos parton egy ligetben.

A Szatmári Egyházmegyei Caritas Szervezet idén a Maraton bevételét az általa ellátott gyerekek támogatására fordítja. 2013-ban a Jótékonysági maraton támogatója az Autonet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: