2011-10-20 19:00:13• hírek • Szatmar.ro

Elmarad a szombati meccs, amerikai kosaras érkezhet

Váratlan hosszú szünet adódott a Szatmárnémeti VSK női kosárlabdacsapata előtt, mivel a szombaton esedékes bajnokijára egyelőre nem kerül sor. Ellenfele, a Sepsiszentgyörgy nem tudta vállalni az utazást, mivel a csőd szélére sodródott.

 

 

Miközben a VSK a hét közben a Közép-Európa Kupában 92-73-as győzelmet aratott a cseh Valosun Brno ellen, addig a román pontvadászatban a Sepsiszentgyörgy hazai pályán megdöbbentő, 79 pontos vereséget szenvedett a Targoviste. Így múlik el a világ dicsősége, mondhatnánk, mivel a néhány éve még bajnoki döntőben szereplő székelyföldi gárda jelenleg közelebb áll a megszűnéshez, mint a következő fordulóhoz. Az ok prózai és megszokott: a pénz. Pontosabban annak hiánya.

Ilyen körülmények közepette a zöld-fehérek nem tudták vállalni a szatmárnémeti utazást, a találkozót pedig novemberre halasztották. A remények szerint addig a Kovászna Megyei Tanács megpróbálja életben tartani az egyesületet. Ez egyben azt jelenti, hogy Dan Fleseriu leányai legközelebb jövő csütörtökön, a Rapid otthonában lépnek parkettre Bukarestben, majd pedig szombaton Targovistében.

Könnyen elképzelhető, hogy akkor már egy újabb játékos is a mester rendelkezésére áll majd, mivel az amerikai Ashley Washington a helyszínen tekintette meg a VSK Brno elleni meccsét és a napokban eldől, hogy Szatmárnémetiben folytatja-e pályafutását.

 

 

A osztály, 4. forduló:
Sepsiszentgyörgy LMK Sepsi BC-Târgoviştei CSM 48:127
Aradi BC ICIM-Kolozsvári U 82:32
Brassói Olimpia-Bukaresti CSM Sportul Studenţesc 68:77
Nagyváradi CSM-Temesvári BCM Danzio 44:84
Craiovai SCM-Marosvásárhelyi Nova Vita 52:75
Gyulafehérvári CSU-Iaşi-i Poli 71:48
Alexandriai Teleorman-Bukaresti Olimpia 98:60.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: