2019-11-08 08:18:32• hírek • Blikk.hu

Elmarad a koncert: 27 embert érdekelt csak Ganxta Zolee dublini bulija

Elmarad Ganxta Zolee dublini koncertje, mivel összesen 27 embert érdekelt a buli.

Szombat este lépett volna fel Dublinban Ganxta Zolee és a Kartel, illetve Mohamed Fatima, de a bulira mindössze 27 darab - 8 bolti, illetve 19 online - jegyet vásároltak, ezért a koncert elmarad. A 8300 forintos belépők árát visszatérítik az érdeklődőknek. A szervezőnek ez több százezres bukást jelenthet, mivel a helyszínért lehet, hogy kötbért kell fizetnie, továbbá a Facebook-hirdetések és fellépők repülőjegyének árát biztosan bukta, bár telt ház esetén is csak minimális nyereség lett volna a bulin.


"Ilyen van. Mindig szerződést kell írni. Száz bulit lemondtak már és száz bejön helyette, eggyel több vagy kevesebb, teljesen mindegy" - mondta a Borsnak Ganxta, aki többször is fellépett már Dublinban.


"Két éve nem volt már, így mindenki azt hitte, hogy telt házas buli lesz. Kétszázötven ember jelezte az eseménynél, hogy jönne, ami nem túl nagy elvárás, ám az augusztus óta árusított jegyek csak nem akartak elkelni" - nyilatkozta Balogh Gábor, az Írországi Magyarok TV vezetője, aki szintén részt vett a rendezvény reklámozásában. Elmondása szerint egyre telítettebb a dublini magyar rendezvények piaca, az elmúlt időszakban több hazai fellépő is érkezett a városba.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: