2013-09-23 16:03:48• hírek • Szatmár.ro

Elmarad a keddi kosármeccs - Frissítve

Frissítve! A Marosvásárhelyi Nova Vita visszalépett a Román Kupából, a VSK játék nélkül jutott a legjobb négy közé.

A Román Kosárlabda Szövetség hétfő délután értesítette a VSK-t, hogy a keddi ellenfél, a marosvásárhelyi női kosárlabdacsapat visszalépett a Román Kupából, így a szatmáriak játék nélkül jutottak tovább a legjobb négy közé. Az ellenfél a következő fordulóban az Alexandria lesz, január 8-án Szatmárnémetiben tartják a párharc első meccsét.


A VSK kosárlabdázói a Román Kupában a marosvásárhelyi csapatot látják vendégül.

Két edzőmérkőzésen vannak túl a szatmári kosaras lányok, kedden 18 órától pedig élesben, a Román Kupában is bemutatkoznak, ráadásul az összecsapást a hazai közönség előtt vívják meg.

Ami a felkészülései mérkőzéseket illeti, a Kolozsvár ellen a lányok kicsit megilletődötten játszottak, sokat hibáztak és amikor Orosz Andrea nem volt a pályán, nem volt ki pótolja őt. A szombati, Debrecenben lejátszott meccsen már kicsit jobban játszott a csapat - hiába, a VSK gerincét most túlnyomórészt olyan játékosok alkotják, akik az előző szezonban kispadosak voltak.

Kíváncsian várhatjuk tehát a keddi mérkőzést, hogy láthassuk, hogyan állnak helyt a lányok az első tétmérkőzésen. Éles Péter vezetőedző szerint ugyan szeretnének továbbjutni a kupában, de nem ez a prioritás. A Marosvásárhely elleni összecsapáson remélhetőleg kikristályosodnak azok a hiányosságok, amikre még rá kell dolgozni egy kicsit.

- Mivel a Nova Vita nagyon kicserélődött a nyári szünetben, sokat nem tudok az ellenfélről, de számomra még a saját csapatom is tartogat kérdőjeleket. A vásárhelyiekhez többek között négy amerikai és egy magyarországi kosaras is érkezett - magyarázta az edző.

A VSK kerete: Orosz Andrea, Monica Ivan, Nagy Anita, Diana Moldoveanu, Tarta-Laza Enikő, Bianca Voica, Cristina Cutas, Mihaela Adi, Kortny Jones, Tabytha Wampler, Andra Neşte, Valentina Bolba, Teodora Vasile.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: