2014-12-23 10:27:13• hírek • Kocsis Zoltán

Elmarad a fekete karácsony a Hegyi úton

Noha az időjárást tekintve nem valószínű, hogy fehér karácsonyunk lesz idén, jó hír a Hegyi út elején (Octavian Goga) lakók számára, valamint a kültelki református és a szomszédos ortodox templom híveinek: nem kell a sötétben botorkálniuk Szenteste, a hétvégén elkészült ugyanis az útszakasz új közvilágítása.

Ez egyben azt is jelenti, tartotta a szavát a polgármesteri hivatal. Pontosan két héttel ezelőtt ígérte ugyanis hírportálunkon Dan Babut városmenedzser, hogy az azt követő héten megoldódik a közvilágítás. Ennek ellenére enyhén szólva is bizarr Babut a legutóbbi tanácsülésen - csütörtökön - tett kijelentése, mely szerint a Hegyi úti beruházás „ egy jól megtervezett és a megfelelő ütemben haladó munkálat", a közvilágítás kimaradása pedig amúgy sem okoz komoly problémát az ott lakóknak...

Ha már a legutóbbi tanácsülés szóba került...Ismét komoly vitát váltott ki, hogy szükséges-e a tanácsi jóváhagyás a Hegyi út elejének kiszélesítéséhez vagy sem. Ezzel kapcsolatban Babut megerősítette, egyelőre nincs meg minden engedély a munkálathoz. Amelyet különben is csak tavasszal folytatnak majd.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: