2010-09-24 12:15:56• hírek • Szatmár.ro/Blikk.hu

Elmarad a Sose halunk meg musical

Sem Nyíregyházán, sem pedig Debrecenben nem tartják meg az előadást.

Nemrég hívtuk fel a Szatmári közönség figyelmét arra, hogy a hétvégén Nyíregyházán illetve Debrecenben is látható lesz Koltai Róbert zseniális filmje alapján készült musical, a Sose halunk meg. A cikk egyik apropója volt az is, hogy egy szatmárnémeti származású színésznő, Székely Csilla is játszik a darabban. A beharangozott előadások azonban elmaradnak, a Blikk információi szerint bebukott a turné, a színészek többsége meg sem kapta az eddig lejátszott darabokért a fizetést. A Szatmár.ro telefonon kereste fel a két programhelyszínt: a Bujtosi Szabadidőközpont és a Főnix Csarnok képviselői is megerősítették: ''technikai okok miatt'' elmaradnak az előadások.

 

A Blikk cikke szerint elszámolási problémák miatt mindössze három hétvégét élt meg a Sose halunk meg című musical turnéja, amely már folyamatában sem volt problémamentes.

A szerda este a stáb részére a producer, Rácz László által körbeküldött levél alapján azonban kijelenthető: végleg befellegzett a Koltai Róbert színpadi darabjából készült zenés játéknak. Persze a szerző még próbálkozik menteni a menthetetlent, de a stáb tagjai péntek estére előadás helyett már búcsúbulit szerveznek.

„A kezdeti bukdácsolás ellenére a darab zseniálisan összeállt, országosan minden eszközt megragadva a produkciót bereklámoztuk, ennek ellenére a musical költségvetéséhez viszonyítva nagyon szerény jegyeladásokat produkáltunk. A bevételek még az előadások kiadásainak egyharmadát sem fedezték" – áll a producer sajnálkozó levelében, amelyből az is kiderült, több stábtag nem kapta meg a gázsiját, nem is beszélve arról, hogy maguk a szerzők, Koltai Róbert színművész-rendező és Dés László zeneszerző sem lett maradéktalanul kifizetve - írja a bulvárlap.

A cikk folytatása a blikk.hu oldalán olvasható.


Koltai musicalje elszámolási problémák miatt bukott?
Koltai musicalje elszámolási problémák miatt bukott?


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: