2011-05-16 14:28:38• hírek • Póti Orsolya

Ezt nem hagyhatod ki!

Go-kart, foci, táncmaraton, pingpong, kocsmajátékok, kultúrmaraton és még rengeteg izgalmas program várja mindazokat, akik részt vesznek a május 20-22 között megrendezésre kerülő Szatmári Magyar Ifjúsági Napokon. A csapatok jelentkezését csütörtökig várják a szervezők.

Három napon keresztül szórakoztató programok, izgalmas vetélkedők és vidám percek várnak mindazokra, akik idén is részt vesznek a Szatmári Magyar Diákszövetség, a Magyar Ifjúsági Kezdeményezés és a Szatmári Magyar Diáktanács által szervezett Ifjúsági Napok rendezvénysorozaton, melynek célja, hogy minél több diákot mozgósítson és színt hozzon a szatmári fiatalok életébe.

A vetélkedők, játékok és kulturális jellegű programok mellett fantasztikus bulikra is számíthatnak a szórakozni vágyó fiatalok: péntek este Nákis vs. Brunner lép fel a Kaméleon Klubban, szombat este pedig tematikus retro bulira kerül sor a Downtown Pubban. A SZMIN utolsó napja szintén a szórakozás jegyében zajlik majd, ugyanis majális keretében olyan próbák várják a csapatokat, mint a bográcsfőzés, szemétruha-készítés, kötélhúzás, zsákban ugrás, sörivó-verseny és vízi csúszda.

Ha egy igazi hétvégi kikapcsolódásra vágysz, keresd fel a barátokat, és május 19 -ig nevezzetek be a SZMIN-re. Meglátjátok megéri, ugyanis a nyertes csapat nem csak életre szóló élményekkel, hanem értékes nyereményekkel is gazdagszik. A csaptok jelentkezését az office@szmdsz.ro e-mail címre várják, a jelentkezési lap kitöltése után a kért jelentkezési anyagokat  pedig a Mihai Viteazul út. 10 szám alatt lehet véglegesíteni.

A részletes programtervről, a jelentkezés feltételeiről és a versenyszabályzatról a www.szmin.szmdsz.ro oldalcímre kattintva olvashatsz, és ugyaninnen a jelentkezési lapot is letöltheted.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: