2011-05-20 13:40:15• hírek • Póti Orsolya

Elmarad a SZMIN!

Elmarad az Szatmári Magyar Diákszövetség, a Magyar Ifjúsági Kezdeményezés és a Szatmári Magyar Diáktanács által tervezett rendezvénysorozat a Szatmári Magyar Ifjúsági Napok, amely most hétvégén, május 20-22. között lett volna esedékes.

A népszerű kolozsvári diáknapok mintájára az SZMDSZ egy három napos rendezvénysorozatot szervezett, azért, hogy szint hozzon a szatmári fiatalok életébe, és, hogy játékkal, sporttal és szórakozással jó csapatok formálódjanak. Hiábavaló volt a különböző sport- és kulturális programok szervezése, ugyanis a  csapatok nem jelentkeztek.

A szervezők ezért lefújták a Szatmári Magyar Ifjúsági Napokat: elmaradnak az izgalmas vetélkedők, a sportmérkőzések, a kulturális programok és a vasárnapi majális. Azonban a buli nem marad el: május 20-án, este mindenkit szeretettel várnak a Kaméleon Klubban, ahol fellép a a magyarországi Náksi vs. Brunner.

Kölcsey Norbert, az SZMDSZ elnöke a Szatmár.ro-nak elmondta: a következő Ifjúsági Napok szervezésekor más szempontokat is figyelembe vesznek, valószínűleg csökkenteni fogják a várt csapatok tagjainak létszámát, és remélik lesznek érdeklődők.

A szervezők megköszönik a támogatást mindazoknak, akik megpróbáltak hozzájárulni a rendezvény megvalósulásához.


Jelentkezők hiánya miatt, ilyen buli nem lesz Szatmárnémetiben
Jelentkezők hiánya miatt, ilyen buli nem lesz Szatmárnémetiben


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: