2016-12-19 13:03:35• hírek • Szatmár.ro

Elmarad a Consonantia kamarazenekar koncertje

A hideg időjárás nem tenne jót a hangszereknek, ezért nem lesz komolyzenei koncert a karácsonyi vásáron.

A Dinu Lipatti Filharmóniától kapott információk szerint sajnálatos módon elmaradt a karácsonyi vásárra tervezett komolyzenei koncert, amelyen a Consonantia kamarazenekar szórakoztatta volna klasszikus darabokkal a nagyérdeműt. Az előrejelzések szerint ugyanis a koncert tervezett időpontjában olyan hideg lesz, ami nem tesz jót a hangszereknek.

A karácsonyi vásár műsora így folytatódik

December 19-én és 20-án karácsonyi dalokat énekelnek majd a diákok 16 órától. 19-én az Aurel Popp Zene- és Képzőművészeti Líceum, a Mihai Eminescu Nemzeti Kollégium és a Felsőberekszói Általános Iskola diákjai, 20-án pedig többek között a 6-os óvoda és a Tasnádszántói Általános Iskola diákjai lépnek majd fel.

December 21-én a magyarországi Groovehouse és a szatmárnémeti Black River Blues Band ad koncertet, majd a romániai popsztár, Smiley koncertje következik december 22-én 18 órától.

December 28-án 18 órától Florin Micas, Roxana Gheorghiu, Loredana Morar és Sorin Balaj ad folk-koncertet, majd az XXL Band fog zenélni.

December 29-én a magyarországi Honeybeast koncertje zárja a karácsonyi vásár koncertjeinek sorát - szintén 18 órai kezdettel.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: