2007-08-13 15:10:42• hírek • Szatmár.ro

Elmarad Pákó lagzija

npako1Elmarad Fekete Pákó ezer fősre tervezett eskűvője, a mennyasszony szolidabbat akar.
A népies műdal fogalmát új dimenziókkal bővítő előadó túlságos lelkesedéssel szervezte esküvőjét, amitől menyasszonya, Ágica egy kissé kiakadt. A lagzi ennek megfelelően most elmarad, az ezer fős vendégsereg nagy bánatára.
 
Fekete Pákó menyasszonya, Ágica megorrolt lovagjára, így elhalasztják esküvőjüket. Az eseméynt ugyanis a lány szolidabbra tervezte, mint párja.

"Akkor bújt ki a szög a zsákból, amikor elmentünk meghívókat vásárolni az esküvőnkre, és közölte, hogy ezer darabot vegyünk. Engem előtte elfelejtett arról megkérdezni, hogy hány embert látunk vendégül, ő pedig meghívott fűt-fát. Na, ebből nem eszik! Én pici, apró, romantikus esküvőre vágyom, nem pedig egy gigabulira. Majd későbbi időpontban, kevesebb meghívott vendég előtt mondjuk ki az igent, még a baba érkezése előtt" - mondta el a lány.

Pákó nem mert tiltakozni, így lefújta a hét határra szóló esküvőt.

"Nagyon ciki helyzetbe kerültem, a menyasszonyom megijedt az augusztus 18-i esküvőre meghívott hatalmas tömegtől, ezért lemondta az egész lagzit. Jól beégtem mindenki előtt, de a drágaságom szava szent. Majd ősszel házasodunk össze" - mesélte a szokatlanul kompromisszumkész énekes.
 
(netbulvar.hu alapján ma.hu)
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: