2008-02-12 15:59:48• hírek • István Löchli

Ellenőrzik az útjavítási munkálatokat

 Egy szakemberekből álló bizottság ellenőrizni fogja az útjavítási munkálatokat.

Az elmúlt esztendőkben városszerte számos útszakasz modernizálására került sor, melyekért a kivitelezők több évi garanciát vállaltak.

Mivel sok esetben, a kivitelezők hanyag munkája következtében hamar elkezdődnek az úttestek állagának  romlása, ezért a Polgármesteri Hivatal egy szakemberekből álló bizottságot hozott létre, akik fel fogják mérni a 2004-2007 időszakban Szatmárnémetiben épített vagy modernizált utcák minőségét.

Az újonnan létrehozott bizottság a munkálatok jelenlegi állapotát, illetve a garanciális feltételek betartását fogja ellenőrizni és jegyzőkönyvezni. A Polgármesteri Hivatal keretében működő bizottság továbbítani fogja az ellenőrzés következtetéseit, észrevételeit a hivatal vezetőségének, akik meg fogják tenni a szükséges intézkedéseket a cégekkel szemben. A bizottság vezetője Pop Mircea, lesz ki hat szakemberrel fogja felmérni a szatmári utak állagát. A felmérés nagyban hozzá fog járulni ahhoz, hogy a kivitelező cégeket felelőségre vonhassák, ha nem minőségi munkálatokat végeztek el.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: