2009-12-26 14:06:09• hírek • MTI/dpa/EFE

Elköltötte az iskolapénzt

A rontó energiák ellen biogenerátorokkal vette föl a harcot egy magyar határhoz közeli horvát község, Senkovac általános iskolájának igazgatónője, és mintegy 10.000 eurónyi összeget költött állami pénzből a "szerkentyűkre".

Zvezdana Treska a Vecernji List című horvát napilapnak azt mondta, hogy nem boszorkány, csak egy lépéssel megelőzi a korát, mert a biogenerátorokkal védi a rossz föld- és világűrbeli sugárzástól, a sátáni energiáktól, a vámpírizmus hatásaitól a tanárokat és a tanulókat, sőt segíti a lányok nemi fejlődését.

Radioeszteziás mérések bizonyították, hogy a senkovaci iskola egészségtelen terepen épült, a gyerekek agresszívek voltak, néhányan késekkel jöttek az iskolába és verekedtek, két tanár pedig gyors egymásutánban rákban halt meg - hangsúlyozta az iskolavezető.

Zvezdana Treska szerint mérések igazolták, hogy az iskolában negatív "G" energiák vannak, irodájában, az osztálytermekben és szertárakban elhelyezett biogenerátorok ezeket semlegesítik. Állítása szerint G energia észlelhető sírok, tömegsírok, börtönök, iskolák körzetében és gyerekek is hozzák magukkal otthonról ezeket a rossz energiákat. 

Az iskola történelemtanárának leltározáskor tűnt föl a nagy kiadás, amely energoökológiai készülékekről, mérőeszközökről szólt. Kiderült, hogy az igazgató 10 biogenerátort vett meg egy bjelovari cégtől, és az iskolafejlesztésre szánt pénzből a szerkezetekért több mint 10 ezer eurót fizetett ki. A tanár ezt fölösleges kiadásnak tartotta, és jelentette az ügyet a zágrábi tudományos, oktatási és sport minisztériumnak, valamint a Muraköz megyei oktatási felügyeletnek.

A senkovaci Zrínyi Péter Általános Iskolának 400 tanulója van, de iskolapszichológusa nincs - írták a horvát lapok.


Zvezdana Treska biogenerátorokkal védi az általa vezetett iskolát


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: