2016-04-04 15:34:43• hírek • Szatmár.ro

Elkezdtek dolgozni a Károlyi úton, de igazán nagy dugó csak három hét múlva lesz

Hétfőn megkezdődött a munka a Károlyi úton: nekiláttak dolgozni a Brandusa utcai kereszteződés és az Auchan hipermarket közötti szakaszon, azon az egy sávon, amit tavaly nem sikerült felújítani. Ezt követően a forgalmas útszakasz egy másik részén látnak majd munkához, ám félő, hogy komoly fennakadás lesz majd a forgalomban.

Április 4-én újra munkába álltak a gépek a Károlyi úton: a Brandusa utcai kereszteződés és az Auchan között kezdtek dolgozni, azon a részen, ahol a négysávos út három sávját már tavaly felújították. A kivitelezőnek viszont annyira nem sikerült akkor tartania az ütemtervet, hogy a beköszöntött rossz idő miatt kénytelenek voltak az idei évre hagyni a folytatást - pontosabban a befejezést.

A régi aszfaltréteget hétfőn megkezdték felszedni, mint azt Szűcs Zsigmondtól, a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal munkatársától megtudtuk, új alapot építenek, majd erre kerül az új, végleges aszfalt. A Tehnic Asist munkatársai elvileg három hétig dolgoznak az útszakaszon, a Szatmárnémetibe bevezető külső sávon, ezt követően a Kaufland környékén folytatják a felújítást.

Úgy tűnik, a munka újabb szakaszának megkezdése kapcsán a Közlekedésbiztonsági Bizottsággal és egyéb szolgálatokkal is egyeztetni fog a kivitelező a lebonyolítást illetően, hiszen a Burgya sarok közelében látnak neki a sávok felbontásának. Elvileg egyszerre csak egy sáv lesz járhatatlan, ám nagy valószínűséggel így is elég nagy káosz alakul majd ki a Károlyi útnak azon a részén.

Dolgoznak a Károlyi úton

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: