2010-07-06 19:39:57• hírek • Szatmár.ro

Elkezdte a felkészülést a VSK

Kedden gyűlt össze először a Szatmárnémeti VSK 2010-2011-es idényének kézilabdacsapata.

A felkészülés elkezdődött, július 14-én tíznapos, aknasugatagi edzőtáborba utaznak a fiúk, augusztusban pedig több felkészülési tornán is szerepelnek majd - köztük a negyedjére megszervezendő Szatmárnémeti Kupáján. Palkó János vezetőedző fogott kezet elsőként a kerettagokkal, akik között eddig nyolc új leigazolt játékos és három, próbajátékon lévő kézilabdás van. Az új szerzemények: Panazan (kapus, Brassóból), Munea (jobbátlövő, Nagyvárad), Mateaş (jobbszélső, Nagyvárad), Osváth (balszélső, Nagyvárad), Iovan Szankov (ABC Braga, portugál ezüstérmes balátlövő), Váradi (Nagybányai Minaur, beállós), valamint három junior, Podină , Jurj és Pop. A VSK tavalyi keretéből az alábbiak maradtak: Teremi, Oláh, Szavics, Savlovschi, Surducan, Vizsbovszkij, Mateş, Vlad.

A szakvezető és Kereskényi Gábor, valamint Fógel László klubvezetők elmondták: a 2010-2011-es idény igen kemény dió lesz, hiszen a sorsolás nem kedvezett a szatmáriaknak, viszont a cél az, hogy a tavalyinál sokkal jobb eredményt érjen el az együttes. A konkrét célokat a vezetőség a felkészülési időszak után fogalmazza majd meg.

Igen nagy hangsúlyt fektet a klubirányítás mostantól a fegyelemre: ennek megfelően hamarosan el kell fogadniuk a játékosoknak a belső rendszabályzatot, amit tavaly nem tettek meg. Ebben a périumokról, a jogokról és kötelezettségekről, a büntetésekről is részletes leírás lesz. Még három játékossal tárgyal a vezetőség - köztük egy bombameglepetés is van. Erről bővebben nem akartak nyilatkozni.


Összegyűltek a kézis fiúk
Összegyűltek a kézis fiúk


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: