2008-12-12 18:55:30• hírek • Parajdi Andrea

Elkezdődött az útjelzések felfestése

A napokban kezdtek hozzá a megyében idén felújított útszakaszok jelzéseinek felfestéséhez. Még ebben az évben, több mint ötven kilométer úttesten festik fel az útburkolati jeleket.

A Szatmár Megyei Tanács novemberben írta ki a közbeszerzési licitet az útburkolati jelek felfestésére vonatkozóan. A licitet nyert cég a megfelelő időjárási feltételeknek köszönhetően a héten hozzá fogott, a Pálfalva és Barlafalu közti 40 kilométeres útszakasz jelzéseinek felfestéséhez. Az úttest felezővonala elkészült, s pár napon belül a gyalogátjárókat is felfestik.

Nagy Szabolcs, a Szatmár Megyei Tanács sajtóreferense elmondta: 14 kilométeren át Szatmár, Lázári és Szárazberek közt, szintén még az idén felfestik az útburkolati jelzéseket. A Szatmár Megyei Tanács, az úgynevezett nagy aszfaltozási programjának keretében, idén hozzávetőlegesen 180 km megyei utat újított fel, ám ezidáig még nem készültek el a közlekedést irányító jelzések felrajzolásával.

Csehi Árpád megyei tanácselnök, kiemelten fontosnak tartja a közlekedésbiztonsági feltételek megteremtését. -Jövő év első felében az idén felújított útszakaszok mindegyikére felfestjük az útburkolati jeleket, hogy ezzel is biztonságosabbá tegyük a megyében való közlekedést -mondta Csehi.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: