2011-01-18 17:25:18• hírek • Póti Orsolya

Elkezdődött az imahét Szatmár-Kültelken

A Szatmári Református Egyházmegye lelkészei idén is megszervezték az Egyetemes Imahetet , melynek keretén belül vendégszolgálatokkal várják a híveket. Ezen a héten, hétfőn a kültelki templomba vette kezdetét az imahét Kovács Sándor esperes szolgálatával - tájékoztatta hírportálunkat Rácz Ervin, a Szatmári Református Egyházmegye sajtóreferense.

Az Egyetemes Imahét keretén belül Szatmár megyei templomaiban imahétre kerül sor. Ezen a héten a kültelki templomban kezdődött el a rendezvény, január 17-én hétfő este. A sorozatot Kovács Sándor, a Szatmári Református Egyházmegye esperese nyitotta, kedden pedig Király Lajos főjegyző vendégszolgálatával várták a gyülekezet tagjait. A hét többi napjain 17 órától az egyházmegye néhány tisztségviselője hirdet igét.

Ennek megfelelően január 19-én Ilonczai Zsombor ifjúsági előadó, szárazberki lelkipásztor hirdet igét, január 20-án Keresztúri Sándor szatmárgörbedi lelkész szolgál, január 21-én Szilágyi István-Róbert dabolci lelkész és január 22-én, szombaton pedig Nagy Erika, az egyházmegye missziói előadója, sárközújlaki lelkipásztor várja a gyülekezeti tagokat.

A legtöbb egyházközség március közepére jelentette be az imahetet.. Az imahét programjáért látogass el a www.refszatmar.eu honlapra.


Elkezdődött az imahét Szatmár-Kültelken
Elkezdődött az imahét Szatmár-Kültelken. Kedd délután Király Lajos lelkipásztor  hirdetett ígét.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: