2009-05-30 12:00:07• hírek • Parajdi Andrea

Elkezdődött az idei városnap

Szombat délelőtt kezdődött az idei városnapi program. A hagyományokhoz hűen, Szatmárnémeti újközpontjában fúvószenekar felvonulással indult a rendezvény, akiket a megszokott módon ezúttal is mazsorettek kísértek. A délelőtti és a kora délutáni időben fiatal tehetségek szórakoztatták a lézengő közönséget.

Szatmárnémeti rövidre fogott városnapi programja mintha jobban megmozgatta volna a szatmáriakat, hiszen már a délelőtti órákban szép számmal jelentek meg az újközpontban felállított színpad előtt.

Mivel tudni lehet, hogy az esti órákban „erezd el a hajam" őrület lesz, ezért a délelőtti programok úgy lettek összeállítva, hogy a kisgyerekes családoknak is kellemes időtöltésben legyen részük.

A program első felében fiatal tehetséges diákok mutatkoztak be a színpadon. Egy órán keresztül A Gyermekek Palotájának Inedit csoportja szórakoztatta a közönséget egy táncos-zenés előadással. Majd színpadra léptek a Képzőművészeti Iskola diákjai is. Volt folk, hip-hop és popzene is, hogy a legtöbb műfaj kedvelői megtalálják az ízlésüknek megfelelő dallamokat.

A lakosságot nem csak a messzire elhangzó zene csalogatta, hanem az ízletes sültek levegőben terjedő illata is, de a délelőtti és a kora délutáni hangulatról beszéljen helyettünk inkább az összeválogatott képgaléria.

A képekre kattintva elérhető a képgaléria


Szombat délelőtt a városnapok alkalmából hagyományszerűen mazsorettek vonultak fel az újközpontban
Szombat délelőtt a városnapok alkalmából hagyományszerűen mazsorettek vonultak fel az újközpontbanA kora délutáni órákban zenés-táncos előadásokat láthatott a közönség
A kora délutáni órákban zenés-táncos előadásokat láthatott a közönségMár a délelőtti órákban szép számmal jelentek meg az újközpontban felállított színpad előtt
Már a délelőtti órákban szép számmal jelentek meg az újközpontban felállított színpad előtt


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: