2012-08-07 16:51:41• hírek • Póti Orsolya

Elkezdődött a nyári oktatás a Művészeti Iskolában

Ezen a héten vette kezdetét és egy hónapig tart a Szatmári Művészeti Iskola által szervezett nyári tanfolyamsorozat. Az érdeklődők augusztustól 7-től zongora, gitár, könnyű zenei és balett képzéseken vehetnek részt.

A Szatmári Művészeti Iskola minden évben megszervezi nyári tanfolyamait. Idén, augusztus 7-től zenei és tánc képzés indul: a kurzusokon résztvevők zongora, gitár és könnyűzenei ismereteiket mélyíthetik el és a balett-táncosok is kedvükre gyakorolhatnak egy szakképzett tanárnő segítségével.

Az iskola célja, hogy megszerettesse a diákokkal a zenét és a táncot, ezért nincs egy előre megszabott tanterv. A tanulás a diákok kívánsága szerint zajlik: aki többet szeretne elsajátítani, azzal a pedagógusok többet foglalkoznak, aki pedig csak hobbiból zongorázik, az könnyebb darabokat tanulhat.

A zongoraképzéseket ezen a nyáron is Csendes Judit zongoratanárnő tartja, aki kedden, szerdán és csütörtökönként várja az érdeklődőket 10.00-13.00 óra között.

A gitározni vágyók Gema Marian tanár irányításával mélyíthetik el tudásukat keddenként 11.00-14.00 óra között, illetve szerdánként 10.00-13.00 között. A könnyűzene iránt érdeklődők augusztustól 7-től Keresztes Calinnal tölthetnek el néhány órát. Keresztes hétfőn, kedden és szerdánként 11.00-13.00 óra között tart órákat.

Tanase Gabriela tanárnő irányításával kedden és csütörtökönként 12.00-14.00 óra között zajlanak balettórák. A képzésekről és a beiratkozás feltételéről bővebb információt az iskola székhelyén, a Ioan Slavici utca 6. szám alatt kaphatnak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: