2012-08-02 18:59:03• hírek • Szatmar.ro

Elkezdődött a felkészülés – a következő 3-4 évre

Csütörtökön megkezdte a felkészülést a Szatmárnémeti VSK férfi kézilabdacsapata - nem csak a következő idényre, hanem egy 3-4 éves periódusra, amelynek a végcélja az élvonalba való visszajutás kell legyen.

Az első edzésen a felnőtt kerettel gyakorolt két junior, Birta és Muresan is, hiányzott viszont az egykori magyar válogatott, a Ferencvárostól érkező Bendó Csaba. Ő a tervek szerint augusztus 15-én csatlakozik a csapathoz. A késés oka, hogy felesége, Szlimák Hajnalka szintén a VSK-hoz szerződött, a kosarasok felkészülése azonban csak augusztus 20-án veszi kezdetét.

A csapat hétfőig Szatmárnémetiben készül, majd egy hétre Kányaházára vonul. Ezt követően öt felkészülési mérkőzés vár rá. A tréningeket egyelőre Nicolae Istrate irányítja, szerződést azonban továbbra sem írt alá a két fél.

A VSK kerete - zárójelben a posztja és a csapat neve, ahonnan a játékos érkezett:
Cioroiu (Minaur), Pogyină, Erdős (kapusok), Oláh János (jobbszélső), Bendó Csaba (Ferencváros - jobbszélső és jobbátlövő), Adrian Ciaca (Călăraşi - jobbátlövő), Cristian Jurj (jobbátlövő), Florin Mateş (beálló), Mircea Steriu (Călăraşi - beálló), Cătălin Tătar (beálló), Albu (Minaur - balszélső, balátlövő és irányító), Raul Pop (balátlövő), Cosmin Oşvat (balszélső), Alexandru Zvâncă (Konstancai CSS - irányító), Sergiu Varga (irányító)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: