2011-08-31 11:07:29• hírek • Póti Orsolya

Elkezdődött a beiratkozás a takarítási akcióra

A Let's Do It Romania! kampány csapata már várja a jelentkezőket a országos megmozdulásra, a nagy takarításra, amelyre szeptember 24-én kerül sor.

Ha te is részt akarsz venni az akcióban, akkor nincs más dolgod, mint jelentkezni a kampány honlapján, vagy a szatmárnémeti csapatnál, az 4U Gyerekekért és Fiatalokért Egyesület tagjainál, akik teljes gőzzel készülnek az országos megmozdulásra.

Érdemes az említett honlapon is bejelentkezni, ugyanis ott saját csapatot is kialakíthatsz, megadva a csapatod tagjainak a kapott jelszót. Az első bejelentkezők, aki csapatot alkotnak megkapnak minden hasznos információt az Országos Takarítási Napról, illetve magáról a kampányról.

Egy héttel a nagy nap előtt a csapatok vezetőinek elküldik azokat a térképeket, amelyeken fel lesznek tüntetve az illegális hulladéklerakatok. A résztvevők ezekről választhatják ki, hogy melyik zónát akarják felkeresni és megtisztítani a szeméttől.

Mindemellett az országos kampány csapata szeptember 19-24 között egy országos call center szolgáltatást is nyújt a projekt iránt érdeklődőknek, mely elérhető lesz a 0318-21-21-21-es telefonszámon. A szatmári csapat vezetői készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére. Érdeklődni lehet Alina Persanal, a 0724-161-256-os telefonszámon, vagy Bianca Durkovicsnál a 0743-898-889-es telefonszámon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: