2010-01-12 14:51:39• hírek • Szatmar.ro

Elkészültek az első motorok

A Forma1-be visszatérő Cosworth elkészült az első szállítmánnyal.

Elkezdhetik beépíteni autóikba az új motorokat a Forma1-ben szereplő Williams, Campos, Lotus, USF1 és Virgin istállók, mivel a sorozatba négy év után visszatérő Cosworth elkészítette az első erőforrásokat.

„Az első motorjaink elkészültek és az ügyfeleink rendelkezésére állanak, akik immár beépíthetik a karosszériába és az első teszteken is részt vehetnek. Nagyon örülünk, hogy a következő hónapban már a pályákon láthatjuk őket, de még rengeteg munka vár ránk", mondta Mark Gallagher, a Cosworth főnöke.

A tesztidőszak február elején kezdődik, így az említett istállóknak szűk egy hónapjuk van arra, hogy az erőforrásokat beépítsék. Nincsenek ilyen gondjai, mégsem lesz ott az első tesztnapon a Red Bull Racing. Az osztrák istálló bejelentése nem akkora meglepetés, ha figyelembe vesszük, hogy a tavaly is kihagyták az első teszteket, a szezon végén mégis másodikok lettek a konstruktőrök versenyében. Christian Horner csapatfőnök szerint szó sincs arról, hogy késésben lennének a fejlesztéssel, egyszerűen egy héttel tovább szeretnének dolgozni a szélcsatornában.



A Cosworth első motorjai elkészültek fotó: cosworth.com


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: