2009-12-19 18:16:24• hírek • Parajdi Andrea

Elkészültek a Szatmár.ro ajándékai

Pontosan 439 névre szóló ajándékcsomagot állítottak össze a Szatmár.ro angyalkái, amelyeket december 20-án, vasárnap 17 órai kezdettel a Szakszervezetek Művelődési Házában kapnak meg a gyerekek.

Akár több ezer gyereknek is készíthettünk volna ajándékcsomagokat a Karácsonyi adománygyűjtő akciónk keretében, hiszen mind az a rengeteg felajánlás, ami a szerkesztőségünkbe érkezett lehetővé tette volna egy nagyobb szabású akció megszervezését. No, ne gondolja senki, hogy elégedetlenek vagyunk a teljesítményünkkel, hiszen számunkra már az is nagy öröm, hogy így első nekifutásra, zéró tapasztalattal nekivágtunk és el tudtuk készíteni több mint négyszáz nevelőszülőnél lévő kisgyerek karácsonyi ajándékát.

Az akciónk sikerességét a magánszemélyeken kívül közel 30 vállalat és legalább tíz közintézmény segítette. Az utolsó pillanatig érkeztek felajánlások: a nyíregyházi GÉPont, a beregdaróci Hét Csillag Üdülő és Konferencia Központ, a csengeri Ady Endre Gimnázium, a Szatmárnémeti Északi Színház, a Szalka Tűzép, a Szatmár Megyei Tanács, a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal, a Mark Manufactur Kft. és a Good Guys autószalon is a napokban adta át az általuk gyűjtött ajándékokat. A Szatmár Megyei RMDSZ-nek köszönhetően Börvely településről és Szatmár Pálfalváról is érkeztek adományok, illetve az Autonet Kft., az Aphrodite Szépségszalon és a Chilly Csárda is újabb csomagokat készített a gyerekeknek.

A 439 ajándékcsomag -amelyben ruhák, plüssállatok, könyvek, játékok, édességek, és élelmiszerek vannak - hosszú napok munkájának eredményeként teljes egészében szombat délutánra állt össze, így a vasárnapi átadóra immár nyugodt szívvel készülhetünk. Azok az ajándékok sem vésznek kárba, amelyek már nem fértek bele az ajándékzacskókba, hiszen a Hans Lindner Alapítvány jelenleg zajló hasonló célzatú adománygyűjtő-akciójának keretében biztosan gazdára találnak. A szerkesztőségünkben maradtak továbbá még különböző élelmiszerek is, amelyeket valamilyen szociális központnak tervezünk felajánlani.

Reményeink szerint a vasárnapi díjátadón minél többen jelen lesznek majd, hogy Jézus születésének napját közösen is megünnepelhessük.


A Mark Manufactur Kft...
A Mark Manufaktur Kft...

..a nyíregyházi GÉPont..
..a nyíregyházi GÉPont..
...a beregdaróci Hét Csillag Üdülő és Konferencia Központ..
...a beregdaróci Hét Csillag Üdülő és Konferencia Központ..

.. a Szatmár Megyei Tanács..
.. a Szatmár Megyei Tanács..
..a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal..
..a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal..
..a Szatmárnémeti Északi Színház..
..a Szatmárnémeti Északi Színház..

..a Good Guys autószalon..
..a Good Guys autószalon..
..a csengeri Ady Endre Gimnázium..
..a csengeri Ady Endre Gimnázium..
..a pálfalviak..
..a pálfalviak..

és a Szalka Tűzép is a napokban adta át az ajándékokat
..és a Szalka Tűzép is a napokban adta át az ajándékokatA Hans Lindner Alapítvány már elszállított tőlünk egy adag "megmaradt" ajándékot
A Hans Lindner Alapítvány már elszállított tőlünk egy adag "megmaradt" ajándékot.A csomagok készítése közben..
A csomagok készítése közben....voltak azért mókás pillanatok is...
..voltak azért mókás pillanatok is, míg..
.. mindez egy kupacba került.
..ezek..
..és ezek egy kupacba kerültek.
..és ezek, egy kupacba kerültek!!


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: