2012-08-03 16:56:13• hírek • MTI

Elkészültek Annie Leibovitz újabb képei

Russell Brand brit színész Hook kapitányként pózol Annie Leibovitz Álomportrék című, Disney-vidámparkok számára készített kampányfotóinak újabb sorozatában.

A világhírű fotóművész új képeit pénteken bemutatta a The Daily Telegraph online kiadása. Az Álomportrék-sorozat népszerű Disney-mesék és családi filmek jellemző jeleneteit komponálja újra ismert sztárok részvételével. Az új képek között szerepel az Elvarázsolt kastély című film kísérteteiről készült felvétel is, amelyen Jack Black, Will Ferrel és Jason Segel személyesítik meg a cseppet sem bizalomgerjesztő stoppoló szellemeket.

A portrésorozathoz korábban Penélope Cruz és Jeff Bridges pózolt A szépség és a szörnyeteg romantikus jelenetében, Scarlett Johansson Hamupipőke, Rachel Weisz Hófehérke, Jessica Biel Pocahontas, Julianne Moore pedig a kis hableány portréjához adta az arcát.

Annie Leibovitz az elmúlt négy évben a népszerű filmsztárokon kívül olyan celebeket is felkért a projektben való részvételre, mint David Beckham, Queen Latifah vagy a világhírű balettművész, Mihail Barisnyikov.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: