2019-09-30 12:50:31• hírek • Bede Emőke

Elkészült a rendőrség elsődleges jelentése a vámfalui balesetről – Helyszíni képek

Amint arról korábban beszámoltunk, súlyos közlekedési baleset történt vasárnap délután a Szatmár megyei Vámfalu területén: egy Toyota típusú terepjáró felborult egy mezőgazdasági úton.

„Szeptember 29-én, 16 óra 30 perc környékén értesítették az avasfelsőfalui rendőrséget, hogy Vámfalu területén közlekedési baleset történt. A helyszíni vizsgálatok nyomán megállapításra került, hogy egy 22 éves vámfalui fiatalember egy olyan útra hajtott be autójával, mely a közúti forgalom elől egyébként el van zárva” – írja jelentésében a Szatmár Megyei Rendőr-felügyelőség sajtóosztálya.


A tájékoztatás szerint az egyenetlen terep miatt az autó egy adott pillanatban felborult, melynek nyomán egy 28 éves nő és egy vele egykorú férfi súlyos sérüléseket szenvedett, mi több, utóbbit a helyszínre kiérkező mentősöknek újra kellett éleszteniük. Szerencsére az áldozatot sikerült visszahozni az életbe, viszont súlyos állapota miatt riasztani kellett hozzá a marosvásárhelyi mentőhelikoptert is. Őt a légimentők a nagybányai kórházba, sokkos állapotban levő utastársait pedig az avasfelsőfalui kórházba szállították a rohammentők.


A terepjáró sofőrjét alkoholszondás vizsgálatnak vetették alá, ennek eredménye negatív lett. A rendőrség gondatlanságból elkövetett testi sértés címszóval indított eljárást az ügyben.







 


 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: