2018-08-24 12:48:37• hírek • Bede Emőke

Elkészült a jelentés: így történt a csütörtöki baleset

Csütörtök délután komoly közlekedési baleset történt Szatmárnémeti és Batiz között, egy kamion és egy személyautó is az árokban kötött ki.

A rendőröknek igencsak sok kérdésre kellett megtalálniuk a választ, az eddigi eredményekről pénteken számoltak be. A csütörtök délután befutó segélyhívásra több rendőregység és mentőautó is indult a baleset helyszínére. Az incidens helyszínén végzett nyomozások alapján kiderült, hogy a kamion 56 éves vezetője nem biztosította be magát megfelelően egy utcaszélen parkoló személyautó megelőzése előtt. Mivel szemből is érkezett egy szabályosan közlekedő autó, ezért a lengyel sofőrnek hirtelen vissza kellett térnie a saját sávjába, ám ott összeütközött a már említett, út mentén vesztegelő autóval.
 

Az ütközés nyomán úgy a kamion, mint a személyautó árokba borult. Az autót vezető 50 éves nő könnyebb, 23 éves fia azonban súlyos sérüléseket szerzett. Őket mentővel szállították a Szatmár Megyei Sürgősségi Kórház sürgősségi osztályára. A sofőröket a rendőrség alkoholszondás vizsgálatnak vetette alá, de az eredmények alapján egyikük sem fogyasztott alkoholt.
 

Az ügyben gondatlanságból elkövetett testi sértés miatt indított eljárást a rendőrség, de mivel még mindig sok a megválaszolatlan kérdés, a nyomozást folytatják. Nem hivatalos információk szerint az autó egy technikai meghibásodás miatt volt kénytelen a forgalmas útszakasz szélén megállni, ám hogy megfelelően jelezte-e mindezt a sofőr, arról egyelőre nem tudni, pedig ez az ügy elbírálásában egy igen fontos kérdés lesz.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: