2018-10-30 12:56:33• hírek • Bede Emőke

Elkészült a jelentés: ez okozta a súlyos balesetet

Közlekedési baleset történt hétfőn, 18:00 körül a krasznaterebesi körforgalomnál, két személy a felborult autóban rekedt.

Az ISU által közölt információk szerint a baleset helyszínére két tűzoltóegység, egy SMURD-rohamkocsi és a Szatmár Megyei Mentőszolgálat egyik autója vonult ki. Az autóban ketten utaztak, egy 25 éves férfi és egy 24 éves nő. Először a férfit sikerült kimenteni a járműből, ő eszméleténél volt ekkor, utasa azonban nem volt magánál kiemelése pillanatában. A két sebesültet azonnal a szatmári kórház sürgősségi osztályára szállították, a rendőrség pedig megkezdte a nyomozást az ügyben.


A hatóságok kedden közölték az első következtetéseiket. A hivatalos jelentés szerint a tasnádi fiatalember túl gyorsan hajtott, ezért elvesztette irányítását az általa vezetett jármű felett. A kontrollálatlan autó a menetirány szerinti jobb oldali árokba csapódott. A sofőrt még a helyszínen alkoholszondás vizsgálatnak vetették alá, ennek eredménye negatív lett, így az ügyben csak gondatlanságból elkövetett testi sértés miatt indítottak eljárást.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: