2011-09-21 19:36:32• hírek • Kocsis Zoltán

Elkészült a csengeri focifesztivál sorsolása

A történelmi Szatmár régió legnagyobb gyermek labdarúgó eseményére kerül sor a hétvégén Csengerben: összesen 25 csapat méri össze tudását a Szatmár Megyei Gyermek Labdarúgó Fesztiválon.

A szervezők célja az volt, hogy a trianoni határ két oldalán lévőket lehetőleg minél jobban megismertessék egymással, hogy megteremtsék a baráti kapcsolatok kialakulásának lehetőségeit. Ezt remekül szolgálhatja ez a focibajnokság, melyen egy tucatnyi partiumi csapat lép pályára.

A tornán két korosztály gyerkőcei mérheti össze tudásukat: az U12-es korosztály 13 csapatát két négyes és egy ötös, az U10-es korosztály 12 csapatát pedig három darab négyes csoportba osztották. A mérkőzéseken a nagypályás labdarúgás szabályai érvényesülnek majd, kivéve, hogy nincs les, van viszont folyamatos cserelehetőség. Egy csapat legtöbb 15 főből állhat, a szervezők pedig kérik, hogy péntekig mindenki jelezze a csapatlétszámot, mert minden egyes gyerek étkezési csomagot kap majd.

És ez még nem minden! A fesztivál szervezői, Csenger Város Önkormányzata és a Petőfi Diák-és Szabadidő Sportegyesület egy rendkívüli gálamérkőzéssel is megajándékozza a résztvevőket: a szatmári öregfiúk ellenfele ugyanis az a magyar válogatott lesz, amely 1984-ban megnyerte a junior Európa-bajnokságot.

A tornával kapcsolatban bármilyen információ Szilágyi Sándortól kérhető a 06-44-341-526 vagy a 06-30-680-1172-es telefonszámokon vagy a csengercsarnok@gmail.com e-mail címen.

Íme a torna programja:


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: