2009-10-15 15:39:51• hírek • Szatmar.ro

Elkészült a Lotus első modellje

A maláj csapat a szélcsatornában tesztel és reméli, időre elkészül az autó.

A Forma1-hez a következő szezonban csatlakozó Lotus istálló csütörtökön saját hivatalos oldalán bemutatta autójának modelljét, melyet már napok óta a szélcsatornában tesztelnek.

Az istálló, melynek semmi köze az 1958 és 1994 között legendává váló brit csapathoz, utolsóként csatlakozhatott a száguldó cirkusz mezőnyéhez, mivel annak bővítésekor az ő pályázatukat nem fogadták el és csak a BMW visszalépése nyitotta meg az utat számukra. Nem csoda tehát, hogy Mike Gascoyne technikai igazgató elégedett a fejlesztés ütemével: „Az a célunk, hogy az autó elkészüljön februárra, hogy be tudjunk kapcsolódni a szezon előtti tesztekbe".



A Lotus modellje fotó:lotusf1team.com


Az egyelőre azonban még kérdés, ki alkotja majd a maláj kormány támogatásával maláj üzletemberek együttműködéseként létrejött istálló autóit. Sajtóértesülések szerint Jarno Trulli az első számú jelölt, már csak azért is, mert ő már dolgozott együtt Mike Gascoyne-al. „Sokoldalú, megbízható, sikeréhes és műszaki beállítottságú pilótákra van szükségünk", nyilatkozta ezzel kapcsolatban Gascoyne.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: