2011-04-26 17:08:44• hírek • Szatmar.ro

Elkészült a Logan 2 dizájnja

A Renault és a Dacia gőzerővel dolgozik a román autógyár kínálatának bővítésén valamint eddigi modelljeinek frissítésén, az egyik francia autós szaklap pedig megszellőztette, hogyan is nézhet majd ki a márka vezérhajójának, a Logannak az új változata.

A La Revue Automobile kedden egy látványtervet közölt a Logan 2 várható külalakjáról és a Renault egyik illetékesének korábbi interjújára utal, mely szerint az új modell gyártása 2012-ben indulhat el. Gerard Detourbet, a Logan-program igazgatója a 0-100.ro oldalnak annyit árult el az új autóról, hogy az olcsóbb lesz, mint a jelenlegi.

„A Logan jelenlegi dizájnja túlságosan utilitarista, és az emberek azért veszik, mert olcsó. Azt szeretnénk, hogy a Renault latinabb, a Dacia viszont északibb, németesebb legyen. A Renault érzékibb, a Dacia robusztusabb, a Renault emocionálisabb, a Dacia viszont racionálisabb legyen. Az új Logan dizájnja már elkészült és a Renault felmérései szerint az emberek már nem úgy tekintenek rá, mint egy olcsó autóra", idézi Laurens van der Ackernek, a Renault fődizájnerének egy korábbi nyilatkozatát a realitatea.net hírportál.


A La Reveu Automobile által megszellőztetett Logan 2
A La Reveu Automobile által megszellőztetett Logan 2


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: