2012-02-07 14:17:37• hírek • Sajtóközlemény

Kisorsolták a Fodor István Emléktorna csoportbeosztását

Február 18-19-én rendezik meg a tragikusan fiatalon elhunyt kollégánk, Fodor István emlékére szervezett focitornát, melyre a szervezők, Simon Levente, ifj. Fodor Lajos és Romász János 20 csapatot hívtak meg. Főleg olyan települések képviseltetik magukat, melyeket barátunk és kollégánk a leggyakrabban látogatott meg terepútjai során.

A mikolai sportcsarnokban rendezendő tornának tegnap kisorsolták a négy darab ötös csoportját, a résztvevőkkel kapcsolatban pedig még egyetlen kérdőjel van: a szatmárhegyi RMDSZ tegnap esti ülésén döntött arról, hogy indul-e a karitatív jellegű viadalon. A bajnokságra 500 lej a benevezési díj, az összegyűlt összeget Fodor István „Rodrigo" két árván maradt gyereke kapja majd meg. A szervezők ezúton is kérik a résztvevő csapatokat, hogy lehetőség szerint a benevezési díjat még a torna előtt juttassák el a Szatmári Magyar Hírlap szerkesztőségébe, de ha „minden kötél szakad", a mérkőzések előtt a helyszínen is megtehetik ezt a csapatok.

Az együttesek létszáma 5+1 lehet, a játékosok életkora 1-99 év között változhat, és pályára léphetnek igazolt valamint amatőr játékosok is. A két nap mérkőzéseit a szervezők felkérésére két tapasztalt játékvezető, Both Csaba és Bâlc Csaba dirigálják.

A torna győztes csapata egy 62 centiméter magas, 30 cm átmérőjű vándorserleget vihet haza magával egy évre, a második és harmadik helyezett csapatok egy-egy kisebb méretű kupát kapnak, de ezt megtarthatják maguknak.

A csoport
Szatmárnémeti RMDSZ
FC Sajtó
Református Papok
Secondtex
Halmi

B csoport
Nagykárolyi RMDSZ
Újpest Szurkolók
Egri
Túrterebes
Szatmárhegy

C csoport
Kökényesd
Mikola
Sárközújlak
Kolcs
Lázári

D csoport
Erdőd
Pusztadaróc
Kálmánd
Tasnád
Mezőpetri

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: