2018-12-13 06:41:27• hírek • Szatmár.ro

Elkészült a 2018-as nagy pornóstatisztika

A világ talán legnagyobb felnőtt tartalmat közvetítő oldala, a Pornhub minden évben statisztikát készít az éppen aktuális eredményeiről. Ugyan nem ért véget az év, de már nyilvánosságra hozták a 2018-as eredményeket.

Az év folyamán 33,5 milliárd oldallátogatást regisztráltak, a napi átlagos látogatottságuk 92 millió körüli volt. Mondjuk tettek is azért, hogy sok látogatót csábítsanak oldalukra: 4,79 millió filmecskét töltöttek fel egy év alatt, aki pedig mindet végig szeretné nézni, annak 115 évre lenne szüksége a több szempontból is lehetetlen küldetéshez. Az oldalt a felhasználók 71,6 százaléka mobiltelefonról kereste fel, 19,7 százalékuk számítógépről, 8,7 százalékuk pedig táblagépről.
 

A legnépszerűbb kategória és a legtöbbek keresett kifejezés is a leszbikus volt. A legnépszerűbb női pornósztár a keresések alapján Stormy Daniels, valószínűleg azért, mert annak idején Donald Trumppal is volt egy kis kalandja, hallgatását pedig egy csinos összeggel vették meg... ám mégis elmondta a dolgot.
 

A férfi felnőttfilmesek közül a legtöbb keresés Jordi El Nino Pollára érkezett.
 

Érdekesség, hogy a nagy Pornhub-látogató országokban leginkább a saját nemzetükre keresnek a kíváncsiskodók. Lengyelországból a polish, Indiából az indian, Japánból a japanese, Franciaországból a francaise, Németországból a german és a deutsch, Olaszországból az amatoriale italiano és az italiana, Svédországból a swedish, Hollandiából a dutch kifejezésre keresnek rá leggyakrabban a felhasználók.


Sajnos Romániával illetve Magyarországgal kapcsolatban egyelőre nincsenek adatok. 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: