2018-04-30 06:03:12• hírek • MTI

Elkeserítő hírrel szolgált a Trónok harca írója a rajongóknak

Hét éve készül az újabb kötet, melynek megjelenéséről nyilatkozott a napokban George R. R. Martin.

George R. R. Martin bejelentette, hogy idén már nem jelenik meg A jég és tűz dala-regénysorozat hatodik kötete, a The Winds of Winter. A hétkötetesre tervezett A jég és tűz dala első regénye, a Trónok harca 1996-ban került a könyvesboltokba, a legutóbbi kötet, a Sárkányok tánca pedig 2011-ben.


A Trónok harca nyomán közben az HBO nagy sikerű tévésorozatot forgatott, amelynek befejező, nyolcadik évada ugyancsak jövőre várható.


Martin már hét éve dolgozik a The Winds of Winteren. Az író korábban már elismerte, hogy a lassan író szerzők közé tartozik, és számos határidőt elhalasztott már. Egy blogbejegyzésben most leszögezte, hogy 2018-ban már nem várható a hatodik rész.


Az író Tűz és vér című, ugyancsak Westerlosban játszódó könyve viszont novemberre várható. A 69 éves Martin elárulta, hogy a könyv “nem annyira regény, inkább fiktív történelem”. Az előzménytörténet a Targaryen-dinasztia hét királyának uralkodását idézi fel.


Martin nyitva hagyta a lehetőséget, hogy a tévésorozat befejező évada után az előzménykötetből is tévés adaptáció készüljön. “Senki sem tudhatja, én sem tudom megmondani” – jelentette ki.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: