2015-01-15 09:30:48• hírek • Blikk.hu, Kiskegyed.hu

Elképesztő új sztori Zámbó Jimmy haláláról

A Királyt ma sem feledik rajongói, tragikus halála máig beszédtéma, az okokról ma is folynak a találgatások. A Kiskegyed megtalálta azt a férfit, aki jó barátja volt, és nem sokkal halála előtt járt is nála.

Vajó Sándor oknyomozó újságíró, akinek számos leleplező írása, könyve jelent meg politikai és bűnügyi témákban, Párizsban érte utol a lap.

- Halála előtt december 12-én voltam Jimmynél, a csepeli otthonában. Akkori találkozásunkkor nagyon rossz passzban volt - lelkileg és idegileg is kimerült volt -, de voltak új tervei. Új tévéműsort szeretett volna, mert úgy érezte, korábban kihasználták őt anyagilag is, és ebből elege volt. A jövőről, az álmairól beszélgettünk, de sok más, családi jellegű dologról is szó esett. Szóba került egy kábítószert fogyasztó egyén is. Elpanaszolta nekem, hogy - idézem a szavait - „számos alkalommal fizettem ki helyette a tartozásait, mert nem fizetett a kábítószerért - mondta Vajó Sándor a kiskegyednek.

Azt, hogy Vajó szerint miért nem lehet igaz, amit Zámbó Jimmy haláláról eddig tudtunk és ki lehetett az a titokzatos illető, aki a király halála előtt távozott a lakásából, ide kattintva tudhatsz meg részleteket.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: