2016-04-19 08:33:29• hírek • Blikk.hu

Kokainbotránya óta jóval többet keres Kucsera celebként

A Nagy Duett versenye még alig kezdődött el a TV2-n, ám máris megvan a műsor legnagyobb nyertese Kucsera Gábor személyében. Nyolc hónappal azután ugyanis, hogy a kétszeres világbajnok kajakos megbukott egy ellenőrzésen, és kiderült, hogy kokaint fogyasztott, úgy tűnik, újra sínen az élete.

Persze Kucsera még inkább a vízen szeretett volna karriert építeni, de ellentétben sok más sportolóval, akiknek valamilyen okból véget ért a versenyzői karrierjük, ő nem tűnt el a süllyesztőben - sőt egyre népszerűbb! Nem is beszélve arról, hogy celebként - azaz az Édes élet nevű reality egyik főszereplőjeként, valamint A Nagy Duett egyik versenyzőjeként - nagyságrendekkel magasabb a gázsija, mint amennyi a sportolói fizetése valaha volt.

- Gábor a Vasastól úgy havi kétszázezer forint (2865 lej) fizetést kapott, a Gerevich-ösztöndíjasként pedig körülbelül még egyszer ugyanennyit utalhattak neki, így a havi apanázsa nem érte el a félmillió forintot - árulta el egy, a kajakosok körében forgó informátorunk.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: