2016-04-26 23:56:02• hírek • Hirado.hu

Elképesztő iram, Hart mentette meg a Cityt

A Manchester City labdarúgócsapata a Cristiano Ronaldo nélkül felálló Real Madridot fogadta szerdán, a Bajnokok Ligája-elődöntő első mérkőzésén, ahol gól nélküli döntetlen született.

Az impozáns látványt nyújtó Etihad Stadionban teltház fogadta a két csapatot és a hazai szurkolók már a meccs elején fantasztikus hangulatot varázsoltak az arénába, ami leginkább a vendégek edzőjét, Zinedine Zidane-t hozta lázba. A francia tréner szenvedélytől fűtve dirigálta csapatát a technikai zónából, míg Cristiano Ronaldo szomorúan nézte a kispadról társai szenvedését, akiknek meggyűlt a baja a City agresszív letámadásával.

Az első félidő krónikájához hozzá tartozik, hogy madridi oldalról Pepe besárgult, míg a Citynél David Silva megsérült, helyére pedig Kelechi Iheanacho állt be.

A második játékrésznek már Benzema nélkül vágott neki a Real: a francia támadót Jesé váltotta.

A mérkőzés 46. percében megszületett az első említésre méltó kapura lövés is: Agüero tizenhét méterről nem sokkal lőtt fölé. A blancók csapatkapitánya, Sergio Ramos azért megmutatta, hogy ha kell, a sztratoszféráig emelkedik, hogy kapura fejeljen, de Joe Hart kapus egyik nagy szerencséje az volt, hogy a labda pont a kezébe tartott, a másik pedig az, hogy a kétszeres világbajnok „igazi" Ronaldo csak a lelátón tűnt fel, mert a pályán még a rajta levő plusz húsz kiló ellenére is több gondot okozott volna, mint a madridi támadótrió. Zidane csapata ugyan már többet birtokolta a labdát és Kroos, valamint Bale jóvoltából a kaput is körbelőtte, míg Jesé fejesénél a kapufa, Casemiroénál pedig Hart védett nagyot.



A 82. percben Pepe előtt adódott a Madrid legnagyobb helyzete, de a portugál bekk három méterről leadott lövésénél Hart óriásit védett, de az eredmény már nem változott, így a Real Madrid gól nélküli döntetlent követően fogadja a Bernabéu Stadionban a Manchester Cityt május4-én szerdán, mely mérkőzést az M4 Sport élőben közvetít majd.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: