2016-10-20 01:02:48• hírek • Blikk.hu

Elképesztő gyűrűvel jegyezte el újra feleségét Lajcsi

Egy évvel ezelőtt nem tudta élete választottját átölelni és felköszönteni frigyre lépésük 17. évfordulóján Galambos Lajos, aki akkor még előzetes letartóztatásban élete nagy harcát vívta a rácsok mögött.

A mulatószenész felesége, Boglárka emberfeletti küzdelemmel tartotta és tartja össze a mai napig a családot, ezért Lajcsi élete végéig hálás lesz neki.

– Tizennyolc évvel ezelőtt egy életre köteleztem el magam, és tettem esküt a feleségem mellett. A mai napig szerelmes vagyok belé, éppen úgy, sőt még jobban, mint az elején. Azért vettem feleségül ezt a nőt, mert hozzá hasonlóval soha nem találkoztam – mondta el a Blikknek a trombitaművész, aki elárulta, hogy míg a szerdai napon a házassági évfordulójukat ünnepelték, ma felesége születésnapját próbálja feledhetetlenné tenni. Több ajándékkal is készül, az egyiket megmutatta munkatársunknak is.

Egy olyan jegygyűrűt vásárolt Lajcsi Boglárkának, amelyben három drágakő szimbolizálja három gyermeküket. A fehér és sárga arany ötvözete pedig azt jelenti, hogy az éjszakában – éppúgy mint a nappalban –, vagyis jóban-rosszban örök társa az asszonynak.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# koronavírus # vírusstatisztika # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: