2012-11-15 09:40:29• hírek • Szatmar.ro

Elképesztő, fantasztikus, lehetetlen – 27 méteres ollózós gól

A nemzetközi szaksajtó sokszor nem talán szavakat Zlatan Ibrahimovicra. A bosnyák származású svéd csatár hol zsenialitásával, hol pedig bántó arroganciájával hívja fel magára a figyelmet. Szerda este egyértelmű zsenialitásáról tett tanúbizonyságot, hisz szinte egymaga verte meg az angol válogatottat.

Svédország Angliát fogadta vendégül barátságos mérkőzésen, a solnai Friends Arénába kilátogatóknak pedig volt mit nézniük. Először is azt, ahogyan a 20 percben Ibrahimovic megszerezte a vezetést a sárga-kékeknek. Szünetben azonban már az angolok vezettek, miután Danny Welbeck és Steven Caulker két perc alatt megfordított az eredményt.

Az állás aztán sokáig nem is változott. Míg nem elérkezett az utolsó negyed óra, amely kizárólag Ibrahimovicról szólt. A Paris St.Germain klasszisa előbb a 78. percben kiegyenlített, majd a 84. percben ismét vezetést szerzett csapatának.

Amit aztán a 90. percben művelt, arra nehéz jelzőket találni. Szegény Jeo Hart az életben nem fogja elfelejteni! Mint ahogy szurkolók százezrei sem!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: