2020-08-13 08:05:10• hírek • Blikk.hu

Elképesztő elismeréssel tüntették ki az Oscar-díjas Deák Kristófot

Féléves csúszással, viszont hollywoodi légkörben ünnepelte átadásának 10. évfordulóját a rákospalotai Origo Filmstúdió. A komplexum főbejáratánál kőlapokat tettek ki, amelyek a hollywoodi csillagok sétányának stílusában őrzik a magyar Oscar-díjasok neveit.

– Fantasztikus érzés, hogy az egyik csillagon az én nevem látható – summázta Deák Kristóf (38), aki három évvel ezelőtt a Mindenki című élőszereplős rövidfilmért nyerte el az Amerikai Filmakadémia aranyszobrát. – Nem a Hollywood Boulevard-on van, de nagyon kedves ötletnek tartom – mondta a rendező.


Pár méterre emlékszobát rendeztek be a Paramount Filmstúdiót megalapító, életmű Oscar-díjas Adolf Zukor (†103) és Andy Vajna (†74) sikerproducer tiszteletére.


– Vajna úr hagyatékának árverésén 100 ezer forint körüli összeget adtunk ki két forgatókönyvért. A roulette-kerekes íróasztalát is szerettük volna megvásárolni, de nagyon felment az ára, és a keretünk nem tette lehetővé, hogy kétmilliót adjunk érte. Arra viszont elég volt, hogy másolatot csináltassunk róla – magyarázta Tóth Mihály, az Origo Film Group marketingigazgatója.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: