2009-06-12 20:50:49• hírek • Gozner Gertrud

Elkelt az álomnyaralás

Chiovari Christian Amaci úti lakos nyerte a Moara cu Noroc vendéglő tombolajátékán az álomnyaralást Hajdúszoboszlóra.  A nyereményjátékban a közkedvelt szatmárnémeti étterem azon vendégei vettek részt, akik az elmúlt hetek során helyben fogyasztottak a pizzakülönlegességekből, vagy azokat házhoz rendelték.

A sorsolásra június 12-én, pénteken, a vendéglő teraszán került sor. Aurel Racauteanu, az étterem tulajdonosa családjával érkezett az eseményre, és kislányai segítségével húzta ki a nyertes tombolaszelvényt. A játék nyertese Chiovari Christian június 19-22 között hangulatos hétvéget tölthet el családja társaságában egy háromcsillagos hotelben a magyarországi fürdővárosban.

Az Avram Iancu utca 2 szám alatti Moara cu Noroc vendéglőben lehet kapni a városban egyedülálló szexi pizzákat. A hely pizza-különlegessége fatálon kerül a kedves vendég asztalára bőségesen megszórva gombával, sonkával és finom, olvasztott sajttal, a lágy omlós tészta fölött. Azok pedig, akit megérezték a zsebükön a gazdasági válságot, ők sem maradnak le a finomságokról. A Válság-ellenes pizza alig 4,5 lejbe kerül, finom olívaolaj és fokhagyma díszíti a tetejét. Térjen be ezután is bizalommal, mert továbbiakban újabb meglepétesek várnak a kedves vendégekre.


Sorsolás előtt a vendéglő teraszán.


Aurel Racauteanu és kislánya kihúzzák a nyertes tombolaszelvényt.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: