2019-05-27 12:42:27• hírek • Bede Emőke

Elkapták a férfit, aki kifosztott egy szatmári lakást

Több mint két hét nyomozás után a Szatmár megyei rendőröknek sikerült azonosítaniuk azt a férfit, aki május 8-án kifosztott egy szatmárnémeti lakást, 700 lejes kárt okozva ezzel a tulajdonosnak.

A rendőrség tájékoztatása szerint az elkövető egy 43 éves, szamosdarai férfi volt, aki kihasználta, hogy a lakás ajtaja nem volt kulcsra zárva, s az ingatlanból kb. 700 lej értékben különféle értékeket ellopott. Az enyveskezű fosztogató ellen a nyomozás minősített lopás miatt folytatódik a nyomozás.


Nem csak a tolvajt, de két körözött személy is rendőrkézre került

Május 24-én a szatmári zsaruk őrizetbe vettek egy 54 éves férfit, akit az aradi bíróság egy év letöltendő börtönbüntetésre ítélt közúti bűncselekmény elkövetése miatt. A férfit egyenesen a helyi börtönbe kísérték. Ám nem csak ő volt az egyetlen, akit a hétvége során kerítettek kézre a rendőörk. Május 25-én a bűnügyi nyomozói osztály munkatársai előállítottak egy 32 éves, szamodobi férfit, aki ellen a magyarországi hatóságok adtak ki európai szintű elfogatóparancsot rablás miatt. A férfit a nagyváradi ítélőtábla melletti ügyészség döntése nyomán a Bihar megyei rendőrség 24 órára őrizetbe vette.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: