2020-01-20 08:17:36• hírek • Blikk.hu

Eljárást indított a rendőrség Demcsák Zsuzsa ellen

A hatóságok hivatalból indítottak eljárást a jogtalanul volán mögé ülő műsorvezető ellen - olvasható a Ripost legfrissebb számában.

Ahogy arról korábban a Blikk is beszámolt, Demcsák Zsuzsa jogosítványát ittas vezetés miatt júniusban három évre vették el. Alig néhány hónappal később, novemberben viszont a Bors egyik szemfüles olvasója rögzítette, amint a 41 éves egykori műsorvezető az egyik budai bevásárló központ parkolójában volán mögé ült és elhajtott. Akkor azonban még úgy tűnt, mivel senki nem tett ellene feljelentést, megúszhatja az esetet, és csak megrovást fog kapni.
 

A Ripost azonban most megtudta, a rendőrség nemrég hivatalból eljárást indított Demcsák Zsuzsa ellen, derült ki a rendőrség lapnak küldött közleményéből. Az esettel kapcsolatban egy közlekedési szakjogász is megszólalt, elmondta, hacsak Demcsák Zsuzsa nem tudja bizonyítani, hogy élet-halál kérdése volt, hogy jogosítvány nélkül vezessen, akkor „egészen biztos, hogy újabb egy évre eltiltják majd a vezetéstől, de az sem kizárt, hogy 20 nap elzárásra ítélik" - nyilatkozta a szakértő.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: