2019-07-25 08:45:37• hírek • Bede Emőke

Elítélték a szatmári férfit, aki tavaly novemberben meggyilkolta idős édesapját

2018 novemberének végén számolt be arról a helyi sajtó, hogy kegyetlen gyilkosság történt Szatmárnémetiben, a Clabucet sétány egyik tömbházlakásában: egy 52 éves férfi brutális kegyetlenséggel végzett édesapjával.

A szomszédok szerint a két férfi között rendszeresek voltak a szóváltások, de a végzetes estén nem csak a vita heve fűtötte őket, hanem az alkohol is. E két tényező együttesen vezetett ahhoz, hogy az 52 éves férfi először összeverte, majd hasba is szúrta 83 éves apját, mindezek után pedig egyszerűen távozott a helyszínről. A hatóságokat az aggódó szomszédok riasztották, de hiába jött a segítség, az öreg életét már nem lehetett megmenteni, az elszenvedett sérülések végzetesnek bizonyultak.


A november végi ügyben nemrégiben megszületett az elsőfokú ítélet: a törvényszék G. A.-t gyilkosság miatt 16 év és 6 hónap letöltendő börtönbüntetésre, illetve 5 év közügyektől eltiltásra ítélte, a bűncselekmény elkövetéséhez használt kést pedig elkobozták. A férfinak emellett 6 ezer lejt is be kell fizetnie az államkasszába perköltség címszóval. A férfi a Nagyváradi Ítélőszéken fellebezheti meg a rá kiszabott ítéletet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: